Forberedelser 19/8-2016

 

Roadtrip USA WestCoast 2016

Vi har desværre ingen billeder endnu, så I får et fra vores New York tur

New York 2016

 

Hej, her vil vi fortælle om vores tur til USA, vi er Dorthe på 59 år og René på 60. Vi har leget med tanken de sidste par år, men i anledning af vores sølvbryllup denne sommer skulle det være en realitet.

Dorthe og René
Dorthe og René

Tanker og forberedelser har været i gang et stykke tid, jeg (René) har virkelig læst meget på nettet, jeg har især benyttet mig af Roadtips i USA som er René Frederiksens side og som har været en meget stor hjælp. Jeg har også virkelig nærlæst de mange blogs om roadtrips der er lagt op på René’s side – tak for det. René selv er også utrolig aktiv og informativ, han findes også på Facebook og instagram.

Det bliver den klassiske roadtrip, da det er føste gang vi skal afsted.

Vi har nu fået bestilt flybillet, bil og de første overnatninger til vores roadtrip 2016.

Vi har valgt at flyve med British Airways, da vi syntes de havde det bedste tilbud på dagen. Vi skal så ydermere flyve med Airbus A380 fra London til L.A., denne oplevelse glæder vi os til.

Når vi lander i L.A. skal vi hente vores bil, som vi har lejet hos National, vi har brugt RentalCar via René Frederiksens hjemmeside til at indgå selve formidlingen.

Vi har ikke lagt et egentligt budget, men har en fornemmelse af hvad det kommer til at koste (50.000 – 55.000), den har vi fået ved at læse både blogs og hjemmesider, samt igen – Roadtrips USA.

I kan se vores rute herLos Angeles Trip on Roadtrippers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *