En dejlig påske på camping

Påsken blev tilbragt i vores nye campingvogn. Det var ikke varmt vejr, men vi synes alligevel at det var rimeligt, kun Søndag var lidt våd.

Skærtorsdag gik stille og roligt, langfredag skulle vi så hjælpe en af naboerne med at sætte fortelt op. Det viste sig at være et større arbejde end først antaget. Vognen stod nemlig skævt (var ikke i vater), og det var et problem, vognen havde nemlig ikke mover på, og var kørt ned i et hul. Tilmed kunne vi ikke få en bil foran trækket, det var der ikke plads til. Efterhånden stod vi 5-6 mennesker og hev og skubbede til vognen, men ligemeget hjalp det.

Og og hente lejrfatter, han har en lille men stærk traktor, og så fik vi langt om længe vognen på plads. Forteltet kom op lidt forsinket, og så gik vi eller i gang med at lave påskefrokost som vi skulle holde med vores datter, svigersøn og et par børnebørn der også ligger på pladsen. Vi nåede det hele og fik god mad.

Lørdag kom vores søn, svigerdatter og lille barnebarn Storm så og spiste frokost – de skulle overnatte på et kursuscenter lige i nærheden af campingpladsen, så det var fint. Vi lavede dejlig lammekølle til aften. Søndag fik vi besøg fra Tyskland, nogle af vores venner, som blev til frokost. Og så søndag eftermiddag var vi efterhånden blevet alene igen, efter vi havde fået sendt de sidste gæster afsted. Det blev lidt kedeligt vejr, men mandag skinnede solen igen, og vi pakkede sammen og tog hjem.

Jeg fik da taget et par pæne billeder og I kan se herunder

 

Solopgang på pladsen
Solopgang på pladsen
Et tidligt morgenbillede
Et tidligt morgenbillede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *