9/10-2016 Venice Canals og Cykeltur til Santa Monica

Vi have bestemt os for at leje en cykel i dag, og så cykle langs stranden til Santa Monica, men først ville vi gå en tur ned og se kanalerne i venice, et meget smukt sted. Tror dog de fleste bruger det som en form for sommerhus, da der var mange der ikke var beboet.

Venice kalalerne
Venice kalalerne
Venice
Venice

Efter dette gik vi ud på Venice Pier.

Venice pier
Venice pier

En kort tur hjem til hotellet og derefter ned og leje cykler, $ 8 for en time og $ 24 for en hel dag, blev først afregnet når du afleverede cyklen.

Vi havde en skøn tur på The bike track langs stranden ud til Santa Monica Pier, hvor vi stillede cyklerne og gik ud på selve pieren. Her er der godt nok gøjl, fest og farver og MANGE mennesker, vi gik derefter et tur til third street, der er naturligt centrum i Santa Monica. Her spise vi frokost på Cabo Cantina, en mexikansk restaurant som absolut kan anbefales vi kom af med $ 52 + tip. Tog en slapper på værelset, hvorefter vi gik ud og spiste i Venice. Vi gik på C & O trattoria som viste sig at være en fantastisk italiensk restaurant, med fælles sang (That’s Amore), og syngende tjenere, et rigtigt godt og hyggeligt sted.

 

I morgen går turen så til San Diego, hvor vi bla. Skal se USS Midway.

Status efter 3 dage i LA: En by der bare skal ses, den har så meget at byde på, og er man vild med musikhistorie og store biler, ja så er det her det foregår. Trafikken er intens og der er mange køer. Men et skønt sted hvor vi gerne kommer tilbage.

Igen dårligt net, billeder kommer når vi får en bedre forbindelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *