7/10 afsted og første aften i LA

 Endelig kom dagen hvor vi skulle over dammen.

Vi stod op kl 3, og kørte afsted mod lufthavnen kl 4, skulle tjekke ind kl 5 og flyve 7.15

Alt gik fint og vi kom i snak med nogle danske roligans der skulle til kamp i Polen, ved så ikke hvad der gik galt, for pludselig sagde ”damen” i lufthavnens højtaler, at det var sidste udkald til London, vi sad i terminal A og skulle ud til terminal C, så nu gik det stærkt.

Vi troede ikke vi skulle gennem paskontrollen, men det skulle vi alligevel, og pludselig blev vores navne annonceret i lufthavnens højtaler – så får man koldsved, vi nåede det dog men men, aldrig igen.

 

Vi landede i Heathrow, og så var det op og ned køre med tog og bus, og så var vi ved indtjekning til den store fugl (A380). Jeg må sige, at jeg var meget overrasket over hvor hurtigt de fik os alle sammen ind, gik gik mere smertefrit end at fylde en B737 til Mallorca.

Vi havde booket plads på 1 etage og det fortrød vi ikke, lækker kabine og masser af plads vi fløj økonomi. British Airways kan altså også det der med service, ingen manglede på noget tidspunkt noget under hele turen, og den er stor sådan en A380…meget stor!!

Dorthe i A380 på vej til LA
Dorthe i A380 på vej til LA

Landede i LA 40 min før planlagt, og godt for det, for immigrationen var da noget af en prøvelse 1 ½ time tog det, de nye selvbetjeningsautomater er en parodi, synes jeg, vi benyttede automaten, men foto og fingeraftryk og det hele, en alligevel skulle vi i endnu en kø, hvor de – ja hold nu fast – tog billede og skulle have fingeraftryk igen !!!

 

Nå men efter alt dette, ud og finde shuttlebussen til National car hire, det gik nemt, men der var mange mennesker, især til selskaberne Alamo og National som jo ligger samme sted.

Et fif her, brug National til Jeres billeje, de har lige så gode bedømmelser som Alamo og har samme ejer.

Da vi kom ud til udlejningfirmaet, stod der 200 mennesker i kø for af få deres bil hos Alamo, vi kunne gå direkte til skranken hos National lige ved siden af. Det gik nemt og smertefrit og efter en hval times tid sad vi klar i vores sorte Jeep klar til at indtage LA. Turen til vores hotel gik nemt og fint, brugte here appen til at guide.

Vores skønne Jeep
Vores skønne Jeep

 

Ind og pakke ud, da vi godt lige ville en gåtur ned på Venice Beach og se solnedgangen, det gjorde vi så, en dejlig aftentur langs stranden hvor folk var i rigtigt sommer og surf humør, der hersker en helt speciel stemning sådan en lun aften.

Vi fande Denny’s Deli, den ville jeg (René) godt besøge, vi satte os og fik en øl og en ok Burger, til en rimelig pris.

Dannys Deli i Venice, must see
Dannys Deli i Venice, must see
Venice beach
Venice beach
Solnedgang i Venice
Solnedgang i Venice

Venice 3

 

Palmer ved hotellet
Palmer ved hotellet

Efter dette gik vi hjem langs stranden og gik til køjs kl 20.

 

Lidt billeder er kommet på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *