6/10 – 2016 Så er det lige før !

I får lige en lille update her lige før det går løs.

Dorthe er lige tage på arbejde, og jeg tager afsted om lidt, der er nu mindre end et døgn til vi skal afsted til lufthavnen. Vi skal op natten til fredag kl 3.00, da vi skal tjekke ind kl 5.

Vi flyver via London. Synes der har været meget at holde styr på de sidste dage, men det ser ud til at det hele er lykkedes.

Jeg har ud over at have alt på mine mobile enheder, valgt at printe alt på papir “just in case”, det er lagt i orden.

Jeg har ligeledes printet hver etape på papir fra Google Maps, og så har jeg ofret et stort kort over californien, jeg kan godt lide at have noget kortværk selv om vi har GPS m.m..

Jeg har Google Maps, Navmii og nu også Here Maps på min mobil, så nu må jeg se hvordan det virker – der er da lidt at vælge imellem.

Vi skal som sagt med British Airways fra London, og vi har valgt at opgradere vores måltid ombord til Gourmet, lidt kongelig har man vel lov til at være på sådan en tur.

Vi havde opdaget at vores bil var faldet kr 500 siden vi bestilte og betalte (Rentalcars), jeg benyttede så deres prisgaranti som findes på deres hjemmeside, og vupti kr. 500 retur til min konto uden brok. Så det kan godt lige betale sig at brug en halv times tid på at tjekke allerede bestilte ydelser.

Det bliver det sidste indlæg i DK, vi håber at kunne vise Jer solnedgangen fra Venice Beach (stillehavet) i morgen nat dansk tid.

Vi ses !!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *