24/10-2016 Fra San Francisco til Carmel og Highway 1

Vi kom forholdsmæssigt nemt ud af SF, denne mandag morgen, og vores første ben på turen ned af Highway 1 skulle gå fra SF til Carmel, byen hvor Clint Eastwood var borgmester i 1986-1987.

Allerede da vi var kommer lidt udenfor SF begyndte kysten at ændre sig meget hurtigt til det mere rå og flotte.

Highway 1
Highway 1
Highway 1 på vej til Carmel
Highway 1 på vej til Carmel

Det er nogle fantastiske scenerier der åbner sig for en efter næsten hvert eneste sving, og vi stoppede op flere gange for at forevige dette.

Vi kom til Carmel midet på eftermiddagen, og skulle bo på Carmel Fireplace Inn, og havde stillet google maps på denne lokation, ved ikke hvad der gik glat, for pludselig (i Carmel) sagde damen at vi var fremme, og vi kunne intet se der bare lignede de billeder vi havde set af stedet, ydermere var samtlige gader fyldt med turister og biler, og der var ikke meget plads. Vi kørte en ekstra gang rundt, men nej umuligt at se. Vi kørte så hen og fandt en offentlig parering og stillede bilen, da vi blev enige om at vi var bedre stillet til fods. Og pludselig gav det pote, lige foran os lå det yndigste lille guest house, det sjove ved Carmel var at hele byen mindede om en af de badebyer der ligger ved den Engelske sydkyst, det var ren landadel. Og vores hotel var ingen undtagelse. Der var ovenikøbet portvin og sherry i lobbyen med værten kl 17-18.

Med det var vist også det eneste ved byen der var charmerende, det var absolut en af de dyreste byer vi besøgte på vores tur, ren amerikansk overklasse, den er ikke det værd, undgå den på Jeres tur.

Voren lille oase i Carmel
Voren lille oase i Carmel
Vores sted i Carmel
Vores sted i Carmel
Dorthe ved Carmel by the Sea
Dorthe ved Carmel by the Sea

Vi gik rundt om aftenen og prøvede at finde en restaurant med bare nogenlunde almindelige priser kr 240 for en pizza !!!, efter vi havde gået lidt rundt opdagede vi en lille pub – nok den eneste i byen – happy hour og mad og drikke for det samme som een pizza kostede. Vi spiste og gik hjem i seng, vi skulle tidligt afsted næste morgen, Big Sur og Solvang ventede forude.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *