23/10-2016, Bustur rundt i San Francisco

Vi brugte dagen på en bustur med Big Bus rundt i SF, den varede 4 timer !! Dette skyldes dog også de tætte trafik, men det var en meget god måde at få set SF på, vi gav $ 100 for to billetter til sådan en tur.

Vi have en guide med på noget af turen, fik nogle historier om de områder vi kørte igennem, samt arkitekturen og de forskellige byggemåder.

Hus i SF, de fleste har brandtrapper på forsiden
Hus i SF, de fleste har brandtrapper på forsiden
Jimi Hendrix tidlige recidens
Jimi Hendrix tidlige residens

Vi skulle jo også ud over Golden Gate, guiden mente at der var gode muligheder for at få nogle fine billeder i dag, da vejret var klart og det blæste lidt. Der var utroligt mange biler på vejen, måske fordi det var søndag og alle skulle på udflugt.

Da vi nærmede os broen, kunne vi se, at der skete det samme for os som for så mange andre, det var nemlig ikke maget man kunne se p.g.a. havgus, men et par billeder prøve jeg da at tage. Vi have egentligt tænkt os at stå af derude, men p.g.a. tågen og de rigtigt mange mennesker der stod og ville på bussen igen, valgte vi at blive på bussen.

Golden Gate
Golden Gate
Golden Gate
Golden Gate

På grund af den voldsomme trafik varede vores tur næsten 4 timer, og vi valgte af stå af på Union Square for af finde noget frokost, klokken var nu blevet 14. Vi havde set en sjov lille diner der hed Lori’s da vi kørte forbi med bussen, og der ville vi se om der var plads. Det var der, og hvilken gennemført 50’er stil, både udvendigt og indvendigt, selv personalets tøj var gennemført til mindste detalje, og selvfølgelig også den “rigtige” baggrundsmusik, men døm selv:

Lori's
Lori’s
Lori's
Lori’s

Vi valgte et let aftensmåltid i nærheden af vores motel, og imorgen forlader i San Francisco, en dejlig oplevelse rigere, en by jeg sagtens kan finde på at besøge igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *