19/10-2016 Fra Lone Pine til Yosemite

Stadig ingen billeder, dårligt net

Vi besluttede dog næste morgen at holde fast i, at vi ville nord om parken, og kørte afsted, efter ca 100 km, kom de første skilte med den nedslående besked 108 – closed, 104 – closed – 89 – open.

Vi kunne godt se at det blev noget af en tur, men så tænker jeg igen på René Frederiksens ord ”nogle gange må du bare acceptere tingene som de er på en roadtrip, du kan alligevel ikke ændre dem”, og med disse i baghovedet kørte vi så afsted. Det blev så til en noget længere tur, omkring 500-600 km (skal lige have målt op). Men vi kom gennem nogle rigtigt flotte landskaber, og fik virkelig kørt i bjerge og bjergpas (Monitor pass m.fl.)

Vi havde bestil hotel lige uden for parken på ”Rush Creek Lodge at Yosemite” et rigtigt flot og nybygget hotel midt i naturen. Vi fik en god middag i deres restaurant med vino, og gik derefter på værelset, hele dagen i morgen er helliget Yosemite parken, da vi har taget to overnatninger. Jeg har på fornemmelsen at der venter os en helt speciel oplevelse, da naturen er meget anderledes her end det vi hidtil har set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *