15/10-2016 Zion Nationalpark

Vi stod tidligt op i Page, da turen idag skulle indbefatte et besøg i Zion Nationalpark, inden vi skulle overnatte i St. George. Vi kørte via Kanab og så op til Øst indgangen, således at vi fik hele den flotte tur op til selve parken. Det har også den fordel, at der er meget lidt kø for at komme ind i parken, det kunne vi senere se da vi nåede ned til visitor center.

Kørsel mod Zion
Kørsel mod Zion
Kørsel mod Zion
Kørsel mod Zion

Vi havde godt nok hørt at der ved selve visitor center kunne være mange biler, og derfor næsten umuligt at få en parkeringsplads, vi satsede dog, og kørte ind til visitor center, og helt som ventet var der totalt kaos, men vi var usansynligt heldige, for netop som vi havde indstillet os på at køre til Springdale for at finde en parkeringsplads, kørte der en bil ud fra en plads (P) for næsen af os. Så vi fik en fin plads, og kunne nu gå over for at finde den shuttlebus som køre inde i selve dalen (her må almindelige biler ikke køre før efter oktober). Der en en kæmpe kø for at komme med bussen, men de kører hele tiden, så det gik ret hurtigt. Vi tog med helt op til Temple of Sinawava, hvor vi stod af og gik en tur i de smukke omgivelser helt nede ved floden og helt op til The Narrows begyndte.

Dorthe i Zion
Dorthe i Zion
Klippeformation i Ziondalen
Klippeformation i Ziondalen
Ziondalen
Ziondalen

Efter at have gået rundt og beundret den smukke natur tog vi shuttlebussen tilbage til visitor center hvor vi havde parkeret bilen, vi opdagende at vi er på Mountain tid her i Utah det vil sige at vi troede klokken var 14 men den var så 15. Vi havde endnu ca 60 km til St. George, hvor vi havde bestilt overnatning.

Dorthe og René i Zion
Dorthe og René i Zion

På vejen mod St. George, slog vi lige et smut inden om Walmart, da vi skulle have lidt fornødenheder (kolde øl), det var nemlig igen blevet utroligt varmt med temperaturer over 30 grader.

Vi ankom til et fint lille motel, og blev enige om lige at vaske en gang tøj. Efter at dette var gjort slappede vi lidt og gik derefter ud for at få noget at spise, der lå en del restauranter lige ved motellet, så det blev japansk, et skøn måltid.

Imorgen går turen så til Las Vegas, hvor vi har bestilt to overnatninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *