14/10-2016 Grand Canyon og Horseshue Bend

Efter en fantastisk aften i Williams, stod vi tidligt op og spiste lidt morgenmad på motelværelset.

Vi skulle op til Grand Canyon i dag, en oplevelse vi havde set frem til hjemmefra da vi jo har hørt og læst meget. Der er en direkte vej fra Williams og så op til South Rim, og efterhånden som vi kørte op mod visitor center kunne vi se flere og flere biler på vejen, de kørte dog modsat, og mit gæt er, at de har været oppe og se solnedgangen. Vi ankom uden kø eller problemer til visitor center, og parkerede bilen da der var et første udsigtspunkt her vi gerne ville se.

Og hvilket syn, det kan ikke beskrives med billeder, det er ganske enkelt enormt, tror stadig vi mennesker har svært ved at fatte hvilken størrelse og hvilke kræfter naturen har.

Vi nød det i fulde drag, og kørte langs South Rim mod Cameron, da vi skulle videre til Page, vi var inde på et par udsigtspunkter undervejs.

Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Grand Canyon
Dorthe ved Grand Canyon
Dorthe ved Grand Canyon

Vi kørte videre mod Page som var dagens destination, men inden vi kørte til motellet, ville gerne se Horseshoe Bend, en sjov klippe formation dannet af floden gennem millioner af år. Så vi drejede fra lidt før Page og ind på parkeringspladsen – der var rigtigt mange der havde fået samme ide – fik parkerede bilen, og så ventede der eller en travetur på et par kilometer i stegende sol, vi havde selvfølgelig ikke taget vand med som de anbefaler på skilte, og det fortrød vi, selv i oktober måned – så husk det!!.

Vi kom frem til kanten, og puha, for at få det ultimative billede skal man altså bare helt ud til kanten, og det turde vi ikke, jeg fik dog hvad jeg synes selv var et ok billede, men døm selv.

Horseshoe Bend
Horseshoe Bend

Efter dette gik turen til vores hotel i Page, det kunne mærkes at rigtigt mange Amerikanere var op weekend med familien, alt var optaget og da vi ville ud og spise om aftenen var det rigtig svært at få plads nogen steder. Så vi valgte en lille udendørs servering med Navaho Native Food, ganske udmærket.

Derefter gik vi hjem og hyggede lidt på værelset inden det var godnat og tak for idag.

Imorgen går turen til Zion inden vi lander på vores hotel i St. George, vi ville have været ud og se Antelope Canyon, men vi har ikke bestilt tur i forvejen, så ingen pladser – desværre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *