13/10-2016 Fra Lake Havasu til Williams

Vi stod op i godt tid og fik lidt morgenmad på hotellet. Fik tanket bilen, og derefter satte vi kursen mod Williams, hvor vi havde bestilt en overnatning i går aftes.

Vi skulle på vejen lige et smut forbi route 66 med Hackberry og Snow Cap drive i Seligman, steder jeg har ønsket at se og et must når man er her første gang. Historic route 66 er en meget smuk vej og vi nød kørerturen såvel som de steder vi skulle se.

Route 66
Route 66
Route 66
Route 66
Hackberrys
Hackberrys
Snow cap drive i Seligmann
Snow cap drive i Seligmann
Snow Cap Drive i Seligman
Snow Cap Drive i Seligmann

Efter et kort stop i både Hackberry og Seligmann gik turen videre til dagen mål, nemlig Williams, og hvilken fantastisk 50’er by, den oser af highway kultur, saloons og gode spisesteder, den har en fantastisk hovedgade, man kommer sgu helt i stemning. Vi skal ud og spise her i aften, men det er efter jeg har skrevet dette indlæg – vi glæder os.

Så har vi været ude og spise, det blev på Cruisers, en fed dinner på hovedgaden, jeg kan kun sige, at Williams er gennemført 50’er stil, og man kommer bare i den rigtige stemning.

Imorgen går turen så op til Grand Canyon South Rim, en oplevelse jeg (René) personligt har set meget frem til. Derefter kører vi til Page og en planlagt overnatning.

Der gik så lidt totalt panik i det hele her til aften, vi har ikke bestilt hotel i Page, og da jeg ville gå ind og gøre dette TOTALT UDSOLGT på alle sites og søgemaskiner – så var der altså krise, for dette kunne ændre hele vores plan for de kommende dage, da vi ønsker at tage nord om Grand Canyon til Las Vegas, og tilbringe en dag ved Zion.

Jeg stod op igen kl 4 nat og prøvede igen at søge, og bingo der var kommet ET værelse på Booking.com hvor heldig kan man være, så det var med rystende hænder vi hurtigt fik booket dette.

Til gengæld har det vist sig umuligt at få billetter til en tur til antelope canyon alt er totalt udsolgt æv æv

Ses

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *