12/10-2016 San Diego til Lake Havasu

Som jeg skrev i går er dagen i dag den længste tur vi har på vores roadtrip.

Vi startede fra vores hotel ved 9 tiden, og så gik det ellers bare mod Lake Havasu. Temperaturen i San Diego var rimelig lav her til morgen (18 grader), men efterhånden som vi kom ind i landet steg den lige så stille. Det er også først nu, at vi oplever hvor øde her kan være herovre, vi kørte på veje hvor det bare gik lige ud, uden at møde en eneste bil i en halv time.

Temperaturen steg også lige så stille og det blev noget varmere.

On the road
On the road

 

Dorthe on the road
Dorthe on the road

Jo tættere vi kom på Lake Havasu, jo mere ændrede landskabet sig til den frodige side, tror det har noget at gøre med Parker Dam

Tæt på Lake Havasu og Parker Dam
Tæt på Lake Havasu og Parker Dam

Vi ankom til vores motel (Island suites) kl 15.15 i en stinkende varme, vi fik pakket ud, og derefter gik vi til fods !! over til et safeway supermarked der lå lige ved siden af, og igen har vi gjort brug af alle de gode erfaringer fra brugere på René Frederiksens hjemmeside, vi meldte os ind i deres kundeklub, det tog 2 min. og vupti, så handlede vi til nogle helt andre priser – tak for det.

Efter en slapper på værelset spaserede vi ned til London Brigde i solnedgangen, købte en pizza fra Papa John på vej hjem, som vi spiste på værelset – ganske udmærket.

Vi ses til en ny spændende dag imorgen, hvor turen går til Williams, med en afstikker til route 66.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *