10/10-2016 San Diego, USS Midway

Så kom vi afsted fra LA, og har sat kursen mod San Diego, hvor vi har planlagt en enkelt overnatning.

Vi ankommer lidt over 12, og kører direkte til USS Midway, som er det store hangarskib man kan besøge. Der er virkeligt stort og imponerende, hvor må det ha’ været hektisk ombord.

USS Midway San Diego
USS Midway San Diego

Vi valgte en rundtur uden audio, da vi selv gerne i ro og mag ville gå rundt og læse lidt samtidig med at vi kiggede.

Kabyssen
Kabyssen
Officersmessen
Officersmessen
Våbenelevatoren, der er langt ned
Våbenelevatoren, der er langt ned

Efter at have tilbragt en god halvanden times tid ombord, gik vi ned til bilen og lavede et par sandwich. Og kørte herefter ud til Cabrillo National Monument, som er en lille national park der ligge i forbindelse med noget flådebase. Der er en utrolig flot udsigt herude fra, både over havet og selve San Diego.

Vi kom nu lige så meget for at se Old Point Loma Lighthouse, som er det højeste punkt, fyret lukkede i 1891, og er nu erstattet af et mere tidssvarende lige nedenfor.

Men en flot tur var det. Det var også her vi købte vores årskort til parkerne $80, da vi ved at vi både skal i Grand Canyon, Yosemite, Death Valley m.m., så det kan betale sig.

Herefter kørte vi til vores hotel, Ocean Beach Hotel, forøvrigt et hotel jeg fik øje på da René Frederiksen har boet her – tak for det René – et fantastisk sted.

Old Point Loma Lighthouse
Old Point Loma Lighthouse
The new Lighthouse
The new Lighthouse

 

Vi tjekkede ind, og sikken en udsigt, lige ud til havet, beach life med alt hvad det indebærer. Vi stod og kiggede på hinanden, og sagde skal vi i vandet. Vi blev så betaget, at vi besluttede at spørge om vi kunne blive en ekstra nat, det kunne vi, så badetøjet på og ud i Stillehavet.

Lige her er jeg glad for at vi ikke har et for stramt program, og at vi ikke har bestilt alle hoteller på forhånd.

Vi har nogle fixpunkter som er Las Vegas 16-18 okt, Yosemite 19-21 okt og S F 21-24 okt. Det er de hoteller vi har bestil på forhånd. Vi har selvfølgelig planlagt ruten, men stadig frihed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *